Kjøpe bolig

Å kjøpe bolig er en av de største investeringene du gjør i livet. Da er det viktig å vite at man er i trygge hender under hele prosessen.
Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med kjøp og salg av bolig på hele Helgeland. Det betyr at vi har lokalkunnskap om markedet som vi gjerne deler med deg når du skal kjøpe din nye bolig.

Vi har egne kontor i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund. Du finner oss i Helgeland Sparebank sine lokaler sentralt beliggende i midten av sentrum. I tillegg har vi et salgskontor i MOBO sine lokaler på Mo.

Hos oss er du alltid velkommen, enten på kontoret, på telefonen eller her på våre hjemmesider. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du til enhver tid skal få den hjelpen du trenger.

Skal du kjøpe deg en ny bolig og ønsker å selge din nåværende eiendom, så ta kontakt med oss for verdivurdering og tilbud på salg.

Finansiering av din neste bolig

Banken vår, Helgeland Sparebank, har lokale rådgivere i samme lokaler som oss og kan gi deg både råd om finansiering av bolig og et godt lånetilbud du kan leve med når hverdagen kommer. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne, så kan du jo prøve bankens lånekalkulator, men det aller beste er å snakke med en rådgiver i forkant. Banken vil vurdere ditt tilfelle individuelt og gi deg et tilbud som er skreddersydd din situasjon.

KONTAKT DIN LOKALBANK

 

Dersom du i dag allerede eier en eiendom, kan det være lurt å få en vurdering av boligens markedsverdi. Det vil kunne få betydning for den renten som du må betale for ditt boliglån, og det vil kunne være en hjelp for å vurdere hvilken prisklasse du har mulighet til å legge deg i ved neste boligkjøp. Ønsker du en verdivurdering av din nåværende bolig?

BESTILL VERDIVURDERING