Om REDE Eiendomsmegling

REDE Eiendomsmegling ble etablert 1. juni 2015 gjennom en sammenslåing mellom Eiendomsmegleren Helgeland, GARANTI Eiendomsmegling og MOBO Eiendomsmegling. Konsernet har i dag 25 ansatte, hvorav 21 er eiendomsmeglere/eiendomsmeglerfullmektig med lang erfaring fra eiendomsmarkedet på Helgeland. REDE har kontor i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen, Brønnøysund og Svalbard. I tillegg har vi et salgskontor hos MOBO på Mo.

REDE Eiendomsmegling er den største lokale megleren på Helgeland med en solid og bred erfaring av salg av alle typer eiendommer. REDEs visjon er – Alltid REDE for Helgeland – med følgende verdier:

    • Redelig
    • Engasjert 
    • Dyktig 
    • Effektiv

REDE Eiendomsmegling er et regionalt eiendomsmeglerselskap eid av MOBO Helgeland og Mosjøen Boligbyggelag.

I forbindelse med salg av eiendommer er markedsføring og eksponering av boligen viktig for å nå flest mulig interessenter. Vi har sentral beliggenhet i alle byene på Helgeland med utstillingsvindu ut mot byens travleste gater hvor våre salgsprospektblir gjort tilgjengelig på en delikat måte. I tillegg legges alle våre eiendommer ut på finn.no og rede-eiendom.no med fyldig informasjon og flotte bilder.