Beliggenhet

Adresse

Øvre Idrettsvei 9
8626 Mo i Rana
1. etasje

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger i underkant av 1 km fra sentrumskjernen i et trafikkskjermet boligområde like ved Moheia idrettsplass. For nærmere beskrivelse av eiendommens beliggenhet se kart på finn.no eller kart vedlagt i salgsoppgaven.

Nærområdet

Fra denne eiendommen ligger det meste kun en spasertur unna! Skole på alle trinn, barnehager, dagligvareforretninger, busstopp, kulturtilbud, offentlige kontorer, tog-/busstasjon, restauranter, kjøpesenter, m.m.

Bygninger

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Grunn og betongarbeider er utført som isolert betongplate på mark. Utvendig kledning, balkongrekkverk og dekke i Møre Royal. Feltmarkeringer i hvit dobbelfals med spor. Staffasje hvit. Tak med sort takstein. Takrenner og nedløp i aluminium. Vindu, ytterdør og balkongdør i hvit utførelse. Trapper og deler av balkongmaterialene leveres i standard materialer som beises.

Eiendommens historie

Eiendommen var tidligere bebygget med en enebolig som ble revet. For best mulig utnyttelse av tomten og bo-komfort for nye eiere ble prosjektet formet til en sammenkoblet tomannsbolig med innkjøring fra to ulike gater. Tomannsboligene fikk en parallellforskyvet utforming for å skape best mulig privatfølelse, samt at hver leilighet får egen carportplass. Tomannsboligene har et moderne utseende samtidig som de passer inn i omgivelsene. Hver leilighet har egen inngang.

 

Innvendig har leiligheten lyse overflater og innredninger i en smakfull og tidløs stil. Med sin ekstra takhøyde i stue og kjøkken får man en god romfølelse. I tillegg har stue og kjøkken vindu på alle 3 mulige vegger, noe som tilfører mye naturlig lys inn i leiligheten.

 

Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning, det er godt med kjøkkeninnredning, samt at bad har speilskyvedører som skjuler vaskeromsavdelingen- praktisk, samt at romfølelsen blir større.
Her er alt nytt, det er ferdigstilt, så det er bare å flytte inn og nyte hverdagen!

 

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53,10 kvm, Bruksareal: 64,70 kvm

 

2. stk. sammenkoblede tomannsboliger, totalt 4 leiligheter, 2 leiligheter i hver etasje.

 

Leiligheten har BRA 64,7 m2 og P-ROM 53,1 m2.

 

Innhold:
Entré med skyvedørsgarderobe, stue og kjøkken i åpen løsning med ekstra takhøyde, 1 soverom, sportsbod (innredet som soverom), bad/vaskerom. Fra stuen er det utgang til markterrasse og hage.

 

Leiligheten er byggemeldt og godkjent med 1 soverom for å tilfredstille krav til bodplass. Sportsbod er innredet som soverom, og ifølge selger/utbygger tilfredstiller rommet krav som stilles til soverom.

 

Møblering / utstyr

– Sentralstøvsuger
– Varmepumpe med viftekonvektor

Standard

Boligene blir oppført etter gjeldende lover og forskrifter, og bygget leveres etter TEK 10 bygningsstandard i energiklasse A.

 

Kjøkken:
Gulv med Pergo Laminat. Tapetserte gipsplater på vegger. Himlingsplater med spotter. Møbelkjøkken, type grå Øyen, med slette fronter og integrerte hvitevarer. Kombinasjon av skuffer og skap, og godt med benkeplass.

 

Stue:
Gulv med Pergo Laminat. Tapetserte gipsplater på vegger. Himlingsplater med spotter.

 

Bad/vaskerom:
Fliser på gulv , 10 cm x 10 cm i grå utførelse, gulvvarme. Fibo Trespo baderomsplater på vegger. Himlingsplater. Belysning med takplafond. Innredning fra Møbelkjøkken, type hvit Øyen, med slette fronter og heldekkende servant. Speil med belysning. Dusjkabinett og vegghengt wc. Skyvedører med speil fremfor vaskeromsavdeling med opplegg for vaskemaskin.

 

Soverom:
Gulv med Pergo Laminat. Tapetserte gipsplater på vegger, en fondvegg på soverom nærmest stue. Himlingsplater. Belysning med takplafond. Skyvedørsgarderobe på soverom nærmest stue.

 

Entré:
Fliser på gulv, 20 x 60 i grå utførelse, gulvvarme. Tapetserte gipsplater på vegger. Himlingsplater. Belysning med takplafond. Sikringsskap.

 

Innerdører:
Hvite slette innerdører.

 

Listverk:
Alt listverk og foringer ferdigmalt i hvit, slett utførelse. Runde taklister. Listverk vil ha synlig stifting.

Oppvarming

Det installeres ventilasjonsvarmepumper som har følgende funksjoner:
– Ventilasjonsaggregat med forvarming.
– Varmtvannstank til tappevann.
– Varmtvann til gulvvarme i entré og bad, samt viftekonvektor i stue.

 

Gulvvarme i enré og bad.

 

For øvrig er det balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

 

Parkering

Parkering i frittstående carport, 1 parkeringsplass i carport pr. leilighet.

 

Tomt

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 810 kvm, Eierform: Festet tomt

Fellesareal og hage

Pent opparbeidet tomt med gressplen, hekk, diverse busker, asfaltert innkjørsel og steinbelagt gangbane. En koselig tomt som er felles for beboerne.

Offentlige forhold

Eier

Bernhard Olsen AS v. Bjarne Nyrud

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsplan 2079, «Ny E6, Stigerplatået – Albogen del 1 og del 2» – Plan datert 14.05.1996, sist revidert 20.01.1997.            .
KommunedelplanKDP2013 – Plan vedtatt 28.11.2013, sist revidert 03.02.2016.             .

 

Reguleringsbestemmelser kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Borettslag

Diverse opplysninger

Borettslag: Anton Pedersen vei borettslag, Orgnr.: 919734728
Andelsnr.: 3
Andel fellesgjeld: 2100000
Forkjøpsrett: Nei
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

 

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Forslag til vedtekter og driftsbudsjett kan mottas etter henvendelse hos meglerkontor.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett på nyoppførte boliger. Ved videresalg vil vanlige regler om forkjøpsrett gjelde.

Økonomiske forhold

Prisantydning

1 405 000,- / Felleskostnader: 6 392,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, renovasjon, festeavgift, felles forsikring, brøyting, utvendig stell, grunnpakke kabel-tv og internett, forretningsførerhonorar, renteomkostninger på fellesgjeld og avsetting velikehold.

 

Prisantydning kr 1 405 000,- (innskudd)
Fellesgjeld kr 2 100 000,- (fellesgjeld)
Totalpris kr 3 505 000,- (innskudd + fellesgjeld)
I tillegg må kjøper betale omkostninger kr 25 000,-

 

Det er prisantydning på leilighetene med mulighet for eventuell budrunde, og totalsum kan derfor bli forandret. Andel fellesgjeld er for øvrig fast.

 

Felleskostnader kr. 6 392 pr. mnd. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke når avdragene begynner å løpe 10 år etter ferdigstillelse.

 

Felleskostnadene inkluderer blant annet: Felles forsikring på eiendommene (innboforsikring må den enkelte sørge for selv), kommunale avgifter, renovasjon, festeavgift, forretningsførsel, brøyting, utvendig stell, avsetting til vedlikehold og renteomkostninger på fellesgjeld.

 

Dersom det i etterkant inkluderes flere tjenester enn dette i fellesutgiftene, vil dette kunne påvirke fellesutgiftenes størrelse.

Beregnet totalkostnad

1 405 000,- (Prisantydning)
2 100 000,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
3 505 000,- (Totalpris eksl. omkostninger)25 000,- (Omkostninger)——————————————————–
3 530 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje – Energikarakter A.

 

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Kjøper må være/bli medlem av MOBO Helgeland. Innmeldingsavgift er p.t. kr. 800,- pr. kjøper.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Annet

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tegninger.

Andre opplysninger

Solgt «som den er»:
Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

 

I dette tilfellet selges eiendommen «som den er», jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

 

En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

 

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

 

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

 

Leiligheten har vært stylet og gjennomført visning i. Således kan det ha oppstått mindre bruksskader som selger ikke er ansvarlig for.

 

HELP boligkjøperforsikring:
Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring via HELP Boligkjøperforsikring AS. Denne forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøte. Se vedlagt produktark i salgsoppgaven for forbrukerinformasjon, eller www.help.no. Meglerforetaket mottar et administreringshonorar fra Help forsikring vedrørende formidling av kjøperforsikring.

 

Borettslaget:
Borettslaget Anton Pedersen vei, org.nr. 919 734 728, består av 4 andelsleiligheter med MOBO Helgeland som forretningsfører. Dette sikrer trygg drift av din bolig. Borettslag er egne juridiske enheter og eies av dere som bor der. Borettslaget styres av generalforsamlingen og borettslagets eget styre. Generalforsamlingen er et møte med alle eierne (andelshavere) i borettslaget og møtes normalt en gang i året. Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

 

Benytt «Gi bud»-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

 

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

 

Megler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

 

Bud med kortere frist enn 30 minutt blir automatisk satt med 30 minutters frist fra budet er mottatt av megler.

 

Megler anmoder om at nye bud oversendes i god tid før utløp av akseptfrist på eventuelle gjeldende bud.

 

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet.

 

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal eter at budrunden er avsluttet. Forøvrig vises det til Forbrukerinformasjon om budgivning, som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Leilighetene er ferdigstilt og klar for overtagelse.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om ev. mistenkelige transaksjoner.

Oppdragsansvarlig

REDE Eiendomsmegling AS
Postboks 1276
8602 Mo i Rana
Foretaksregistret orgnr.: 979158580