REDE Eiendomsmegling har den gleden av å presentere Dolstadlia rekkehus. I Austerbygdvegen 11 er det prosjektert 3 leiligheter i rekke som nå er klare for salg. Disse leilighetene vil få alt på ei flate med bl.a. 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og bad/wc/vaskerom. Fra stuen blir det direkte adkomst til terrasse med takoverbygg og uteområder. Utebod ved inngangspartiet og carport medfølger også.

Beliggenhet

Adresse

Austerbygdvegen 11 8657 Mosjøen

Beliggenhet, adkomst

Leilighetene har en attraktiv og veldig sentral beliggenhet nær Bygdesamlingen, Dolstad Kirke, busstopp, togstasjon og restaurant. Avstanden til Mosjøen sentrum er ca. 1 km. Bort til sentrum og Handelsparken er det en flat og fin gangtur.

Nærområdet

Dolstad er et veldig stille, fredelig men likevel et sentrumsnært område. Her er kort vei til fine rekreasjonsområder, offentlig transport og Mosjøen sentrum med alle dets fasiliteter. Med avstand fra fjellet er det gode solforhold.

Bygninger

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2020

Bygninger og byggemåte

Bygget leveres etter TEK 17 bygningsstandard og blir oppført etter gjeldende lover og forskrifter. Eksteriørmessig uttrykk fremkommer av
perspektivskisser/fasadetegninger fra arkitekt. Bebyggelsen på eiendommen vil bestå av 3 leiligheter i en rekke med utebod som vil bli plassert trappevis i terrenget. På den måten oppnår man at alle vil få private soner. På terrassen vil det bli takoverbygg som vil sørge for at den også kan brukes tidlig på våren og langt utover høsten. Både Innvendig og utvendig vil leilighetene bli universalt utformet. Dette vil sørge for lett adkomst og en enkel hverdag. Sør/vest for leilighetene vil det bli satt opp carporter. Her vil hver enkelt leilighet få tildelt en plass hver. Rekken med leiligheter er fundamentert med plate på mark med isolerte ringmurer og betongplater på mark. For øvrig er bæresystemer i tre og limtre- /stålkonstruksjoner

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

 

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 69 kvm – 70 kvm, Bruksareal: 74 kvm – 77 kvm
 
P-rom fra 69-70 m2
Bra fra 74-77 m2
 
P-rom: Vindfang, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken.
S-rom: Bod

 

Møblering / utstyr

På kjøkken medfølger kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og koketopp fra Electrolux eller tilsvarende merke/kvalitet. 100 cm garderobeskap pr seng leveres på soverom.

 

Standard

Kjøkken
Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra Nygård Kjøkken. Standard leveranse består av fronter av type Kjærstad Hvit med benkeplate i laminat. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag samt integrerte hvitevarer som kjøleskap m/frys, oppvaskmaskin, komfyr og koketopp i Electrolux eller tilsvarende merke. Blank gjennomsiktig glassplate over kjøkkenbenk i vaskesone og stekesone.
Andre kjøkkenløsninger kan leveres som tilvalg. Egen kjøkkentegning for den enkelte bolig vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Standard leveranse i henhold til plantegninger.
 
Bad/Wc/Vaskerom
Utføres med mørke 20×20 fliser på gulv, 10×10 fliser i dusjsone og 20×40 fliser i hvit utførelse på vegg som standard. Baderomsinnredning i hvit type Vangen med heldekkende vask med bredde 100 cm og speil levert av Nygård Kjøkken. Innredning i henhold til plantegning.
Videre leveres det dusjhjørne med dusjdører i 90×90 bredde og ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr. Vegghengt klosett i hvit porselen med dempet hardplastsete. Det avsettes plass og leveres opplegg for vaskemaskin i alle leilighetene.
Andre baderomsinnredninger kan leveres som tilvalg. Egne tegninger over bad for den enkelte bolig vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Standard leveranse i henhold til plantegninger.
 
Innvendige vegger
Innvendige vegger føres opp med stål-/trestenderverk, isolert og kledd med MDF-plater i en lys farge.Fliser på bad/wc/vaskerom
 
Himlinger
Arbor prosjekthimling
 
Gulv
På gulv leveres det 14 mm 3-stavsparkett. Fliser på bad/wc/vaskerom
 
Vinduer
Det monteres 3-lags vindu i tre/aluminium. Foringer i tre, malt hvit.
 
Dører
Ytterdører har lyd og brannklasse i h.h.t. forskriftskrav, type Swedoor eller tilsvarende.
Innvendige dører leveres i hvit glatt utførelse med vridere i børstet stål. Andre typer innvendige dører kan leveres som tilvalg etter egen tilvalgsliste.
 
Listverk
Gulvlister leveres som eikelister eller hvitmalte furulister på alle rom med parkett. Listverk festes med synlige skruer/spikerhoder. For øvrig leveres hvitmalte lister med synlig innfestning rundt vinduer og dører. Foringer på vinduer og dører leveres hvitmalt. Overganger mellom tak og vegg utføres med hvite flate taklister med synlige skruer/spikerhoder.
 
Garderobeskap
Som standard leveres det hengslet garderobeskap med glatte dører. Det leveres 100 cm garderobeskap for hver sengeplass. Skap som er illustrert på plantegninger kan levers som tilvalg. Ander løsninger på garderobeskap kan levers som tilvalg.
 
Ventilasjonsanlegg
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg kombinert med avtrekk over komfyr. Inntak og avkast ventilasjon gjennom yttervegg.
 
Sanitæranlegg
Sanitæranlegg omfatter forutenom generelle rørføringer (for vann og avløp) vegghengte toaletter, blandebatterier (kjøkken, servanter og dusj) samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvann blir forsynt fra VV-bereder plassert i bod.
 
Elektroanlegg
Elektrisk anlegg ligger skjult. Sikringsskap med svakstrømdel, strømmåler i hver leilighet med fjernavlesning. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker normalt behov. Det leveres belysning i tak bod og spotter i tak over kjøkkeninnredning. På terrasse leveres 1 stk armatur i himling. Komfyrvakt på alle kjøkken.
 
Brannslukningsapparater og røykvarslere leveres i henhold til gjeldende forskrifter.
 
TV/Bredbånd
I hver leilighet leveres det eget nettverk for TV/Bredbånd. Dette plasseres i stue/oppholdsrom. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger og rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for TV og bredbånd.
 
Tilpasninger/tilvalg
En fordel ved å kjøpe prosjektert bolig er muligheten til å skreddersy leveransen medendringer/tilvalg. Alle endrings- /tilvalgsarbeiderskal avtales skriftlig mellom utbygger og kjøper.Endringer/tilvalg kan gi kostnadsmessigkonsekvens for kjøper, og er begrenset opp til15 % av kjøpesum. Hver kjøper har mulighet til å ha møter med rådgiver/saksbehandler fra utbygger med hensyn til tilpasninger i leiligheten.

 

Oppvarming

Det vil er to typer varmekilder. Elektrisk og peisovn.
Bad/vaskerom og vindfang utføres med varmekabler med termostat i gulv. I stue/kjøkken leveres det stålpipe og ovn type Varde ovn Samsø sort stål eller tilsvarende.

 

Parkering

Hver leilighet får tildelt en parkeringsplass i carport vest for leilighetsrekken. Disse tildeles av utbygger.

 

Tomt

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

 

Fellesareal og hage

Tomta for gnr 104/556 er 1 946,6 m2. 104/556 og 104/564( terrasseblokka) vil bli sammenføyd. Totalt vil tomta bli ca. 3 684 m2 ihht til kartverket. Tomta ligger i forholdsvis flatt terreng og blir opparbeidet med plen. Det plantes busker/trær mot adkomstveg til terrasseblokk. I tilknytning til boligene er det opparbeid felles lekeplass og oppholdsplass i tilknytning til oppførte terrasseleiligheter øst for rekkehusleilighetene.
Felles adkomstveger til inngangsparti frem til leilighetene blir opparbeidet med fast dekke.

 

Offentlige forhold

Eier

Dolstadlia Boliger AS

 

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og kolakk.

 

Reguleringsplan

Prosjektet ligger under detaljeregulering for Dolstadlia boliger. Datert. 25.09.2017 Reguleringsbestemmelser kan mottas etter henvendelse til meglerkontor

 

Økonomiske forhold

Prisantydning

3 880 000,- – 3 895 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 2 700,- pr. mnd Inkl. renovasjon, TV/Internett, husforrsikring, vedlikehold, snørydding, forretningsførsel etc.

 

Beregnet totalkostnad

Priseksempel:
kr. 3 880 000,- Kjøpesum (NB: prisen er fast) kr. 21 364,- Omkostninger ——————————————————– 3 901 364,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

 

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje – Energikarakter B

 

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Sameiet vil bli organisert i henhold til eierseksjonsloven, og vil bestå av totalt 13 leiligheter( inkludert terrasseblokka). Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Sameiet blir ledet av et styre som skal ivareta alle saker som er av felles interesse. Det skal avholdes årlig årsmøte hvor blant annet regnskap og budsjett skal fremlegges, hver seksjon har én stemme. Sameiet skal ha vedtekter, og årsmøtet kan beslutte om det skal fastsettes egne ordensregler. Det er ikke tillat å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.

 

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

 

Annet

Solgt ihht. bustadsoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

 

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra selgers opplysninger og tegninger

 

Budgivning

Det er fastpris på leilighetene.

 

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 

Oppdragsansvarlig

REDE Eiendomsmegling AS
Postboks 1276
8602 Mo i Rana
Foretaksregistrert orgnr: 979158580

 

+ Vis mer
Bolig
Rom
Etasje
P-ROM
BRA
Pris
Rom 2
Etasje 1.
P-ROM 70 m2
BRA 77 m2
Pris 3 901 364,-

Austerbygdv. 11 seksjnr. 12

BRA: 77 m2

P-Rom: 70 m2

Felleskost/mnd 2 700,-

Prisantydning: 3 880 000,-

Omkostninger: 21 364,-

Totalpris: 3 901 364,-