Kjøp og salg av bolig handler om millionverdier. Da er det gull verdt å ha en profesjonell og lokalkjent aktør med på laget.

– Vårt mål er å skape et best mulig salg innenfor tryggest mulig ramme for selger og kjøper. Vi tar aldri noen snarveier, alt skal være dokumentert, sier daglig leder hos REDE Eiendomsmegling, Stig Magne Øie.

REDE er den desidert største eiendomsmegleren på Helgeland, med kontorer på Mo, i Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund. Selskapet teller 24 medarbeidere som besitter tung kompetanse, lang erfaring og inngående kjennskap til markedet.

Saken fortsetter under bildet.

Det beste laget

Og nettopp medarbeiderne er nøkkelen til suksess. Her finner du en blanding av garvede veteraner og nytt blod. Felles for dem alle er at de går hundre prosent god for bokstavene i firma-navnet REDE, som står for Redelig, Engasjert, Dyktig og Effektiv.

– Vi hadde aldri klart å opparbeide oss den posisjonen vi har og den tilliten vi nyter uten dedikerte medarbeidere som brenner for å skape en optimal kundeopplevelse, sier Øie.

Brenner for jobben

– Det er helt avgjørende at vi sørger for at både kjøper og selger får absolutt alt av nødvendig informasjon. Her skal det ikke dukke opp noen overraskelser i ettertid, sier eiendomsmegler Kristine Langfjell.

Saken fortsetter under bildet.

Og hun er ikke alene om å gi alt for jobben og alltid være villig til å gå de ekstra skrittene som sørger for at oppdragsgiveren blir fornøyd:

– Det som er særlig givende hos REDE er følelsen av fellesskap. At det er én for alle og alle for én. Vi trekker hele tiden veksler på hverandres kunnskap og erfaring, sier eiendomsmegler/oppgjørsansvarlig Lena Erlandsen.

Livsviktige detaljer

Nå er det ingenting i veien for at du selv kan sørge for kjøp og salg av bolig, men da skal du også vite hva du gjør. For det har etter hvert blitt skjerpede krav til hva som må være på plass i en slik prosess. Små detaljer kan fort bli kostbare hvis du ikke følger med i timen.

Saken fortsetter under bildet.

– Så er det også slik at tid er penger og med en erfaren aktør med på laget er du sikret at det blir fremdrift og at tidsfristene blir holdt, poengterer eiendomsmegler/faglig leder Mona Kristiansen.

EN UNIK PRESENTASJON
Det faktum at REDE er den største, og lokale eiendomsmegleren på Helgeland, gir deg også noen ekstra:

– Vi har en stor kundemasse og kan presentere din bolig på en slik måte som få av våre konkurrenter kan tilby deg. Gjennom vår samlokalisering med regionens egen bank, Helgeland Sparebank, har vi utstillingsvindu mot de travleste gatene i alle fire byene på Helgeland, sier eiendomsmeglerfullmektig Julie Solheim Røssvassbukt.

Saken fortsetter under bildet.

TILBYR SKREDDERSØM
For en hver kunde er et kjøp eller salg en unik hendelse, en milepæl i livet. Det betyr også at ingen kunder er like, det vil alltid være et personlig element inne i bildet:

– Vi legger ned mye tid og arbeid i å snakke grundig med kundene for å kartlegge alle behov, alle sider av saken. På den måten kan vi tilby en skreddersydd løsning som passer inn akkurat der og da, sier eiendomsmegler Elin L. Møgster.

EN OFFENSIV AKTØR
Neste år fyller REDE fem år og utviklingen har vært rivende. Fra dag én har selskapet lagt seg på en offensiv linje. Som da de i 2015/2016 lanserte O.T. Olsens borettslag i sentrum, med 81 leiligheter.

Mange tvilte på at dette ville fungere, men i august i år ble den aller siste leiligheten solgt.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE FREMTID
Av andre prosjekter nevnes også Selforsveien, som nå er utsolgt. Og REDE har flere spennende prosjekter på gang:

– Hver dag er fylt med nye utfordringer. Men det viktigste for oss i REDE Eiendomsmegling er å sørge for lykkelige kjøpere og selgere. En bolig er grunnmuren i et hvert liv og da er det både en stor forpliktelse og ære å få lov til å være med på å sikre dette for folk i alle aldre, sier daglig leder Stig Magne Øie.