Han hadde det egentlig som plommen i egget. En flott leilighet i Masterberggata. Kort vei til alt for en aktiv mann med en spennende jobb som seniorrådgiver i Digitaliseringsdirektoratet og felespiller i Publiners.

 

UT MOT HAVET

– Så da begynte jakten. Vi ville jo fortsatt bo i Sørbyen og gjerne finne en enebolig med hage og utsikt. I fornuftig nærhet av sentrum og hvis det i tillegg lå ved havet, så ville det bli en innertier, sier Vidar.

For det siste betød at det ville være enklere å ta en rask tur ut med havkajakken.

– Vi må jo passe litt på flo og fjære, men bare det å ha et hus hvor du kan kjenne den salte lukten av hav er et stort pluss, mener Tilrem.

De trålet boligannonsene og fant til slutt en attraktiv mulighet i Krokstien. Og når du først er på jakt etter en bolig i Sørbyen, så er dette omtrent så langt sør du kan komme i selve Brønnøysund.

 

EFFEKTIVT OG PROFESJONELLT

Det var eiendomsmegler Kristoffer Bjørnvik i REDE Eiendomsmegling i Brønnøysund som sto for salget. En prosess som Vidar Tilrem beskriver som rask, effektiv og profesjonell.

– Det er jo alltid mange detaljer å passe på i forbindelse med et huskjøp og da er det greit at det hele foregår innenfor trygge rammer, sier Tilrem.

Han og samboeren er i full gang med å pusse opp huset fra 90-tallet. Så langt har de tatt kjøkken og stue.

– Jeg liker å småsnekre og ikke minst, så er et slikt prosjekt et fint påskudd for å kjøpe litt nytt verktøy.

BRYGGERI I GARASJEN

Et ekstra fordel med  den nye boligen er at den har en egen garasje. Så skulle man kanskje tro at den hadde Tilrem tenkt å bruke til øvingslokale, men foreløpig er det helt andre interesser som skal realiseres her.

– Jeg synes det er fascinerende med ølbrygging, gjerne en amerikansk-inspirert versjon med et tydelig innslag av humle.

Og med en ny bolig på plass, var det på tide å selge leiligheten i Masterberggata. Siden de allerede hadde funnet kjemien med Kristoffer Bjørnvik hos REDE Eiendomsmegling, gikk oppdraget til ham.

– Den gikk over takst og det må vi si oss meget godt fornøyd med, sier Tilrem.

SKAPER MERVERDI

For Bjørnvik er det alltid givende å kunne bistå folk, enten det er med å finne en ny bolig eller å selge den gamle.

– Når du kan gjøre begge deler for samme kunde, blir det ekstra hyggelig, sier Bjørnvik.

Vidar Tilrem er meget godt fornøyd med både kjøp og salg:

– Når du velger å engasjere en eiendomsmegler, så forventer du en merverdi i form av faglig kompetanse og rådgiving og det føler jeg virkelig vi har fått.

Faktaboks

REDE Eiendomsmegling er den største lokale megleren på Helgeland med en solid og bred erfaring av salg av alle typer eiendommer. REDEs visjon er – Alltid REDE for Helgeland – med følgende verdier:

  • Redelig
  • Engasjert 
  • Dyktig 
  • Effektiv