For hver kunde er et kjøp eller salg av bolig en unik hendelse, en milepæl i livet. Det betyr også at ingen kunder er like, det vil alltid være et personlig element inne i bildet. Derfor er det viktig med en grundig kartlegging ved oppstart. Vi legger ned mye tid og arbeid i å snakke med kundene for å kartlegge alle behov. På den måten kan vi tilby en løsning som passer inn akkurat her og nå.

Forskutterer kostnader

Et boligsalg dreier seg ofte om betydelige beløp for mange. Og det er mange kostnader som skal betales i forkant; takst- og boligsalgsrapport, fotografering, markedsføring og styling osv. Dette kan være utfordrende når oppgjøret er frem i tid.

Visste du at REDE eiendomsmegling forskutterer disse kostnadene for deg i oppdragsperioden? Denne garantien sørger for økt trygghet for deg som skal selge bolig, og du kan da investere tid i salget for å oppnå best mulig pris.

Vår garanti kombinert med meglers erfaring, kunnskap og rådgivning bidrar til at prosessen blir så trygg som mulig. Sammen med vårt effektive annonseringsverktøy, sertifiserte meglere og lokalkunnskap kan du være trygg på at vi gjør hva vi kan for å oppnå best mulig resultat for boligen din.

 

    Har du spørsmål om boligsalg?

    Velg kontor og fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.


    * Jeg har lest og akseptert personvernserklæringen.

    Personvernerklæring