Gunstige priser, sentrumsnært, høy kvalitet og bærekraftig. Fearnleys Terrasse byr helt unike muligheter.

 

– Dette er noe helt nytt og her kan man virkelig snakke om et Kinder-egg, sier eiendomsmegler Vidar Sviund hos REDE Eiendomsmegling i Mosjøen.

MYE FOR PENGENE

Det er på tomta til det gamle postkontoret at det nå kommer åtte nye leiligheter som er bygget i henhold de strengeste kravene som finnes.

 

– Her får du virkelig mye for pengene, sier daglig leder Jan Erik Fossdal i Helgeland Næringseiendom AS.

 

I Fearnleys Terrasse kan du velge mellom selveier-leiligheter i størrelsen 103,6 til 138 kvadratmeter i primærrom – i prisklassen 5 499 995 til 6 899 995 kroner.

VANNBÅREN VARME

Alle leilighetene har parkering i kjelleren, hvor det også er rigget klar for lading til elbiler. Hele bygget har vannbåren gulvvarme, også parkeringskjelleren. Tappvannet kommer også fra luft-til-vann varmepumper. Det er heis fra kjeller til alle leilighetene.

 

– Dette betyr blant annet at oppvarmingsutgiftene er lave. De månedlige fellesutgiftene er på rundt 2.500 kroner, sier Roy Ove Tverå i Helgeland Næringseiendom AS.

 

Et annet viktig poeng med prosjektet er at det kun er benyttet lokale selskaper, noe som blant annet betyr at det er Brødr. Skjervstad AS som har stått for alt av rørarbeid:

 

– Fearnleys Terrasse har fått installert det absolutt mest moderne og bærekraftige systemt med tanke på vannbåren varme og varmepumper, sier faglig leder Esben Øksendal hos Brødr. Skjervstad AS.

 

FREMTIDSRETTEDE BOLIGER

Det er Mosjøen Bygg AS som er entreprenør og for daglig leder Ronny M. Arctander, har dette vært en spennende og interessant utfordring:

 

– For oss er det givende å få lov til å være med å utvikle byen vår og skape nye, fremtidsrettede boliger.

 

I Fearnleys Terrasse er det lagt vekt på høy kvalitet i alle ledd. Det er to våtrom i hver leilighet og det er romslige balkonger og terrasser. Vinduene har selvrensende glass og i tillegg til boder i hver leilighet er det ekstra bodplass i parkeringskjelleren.

 

– Dette er en rolig del av byen, samtidig som du er en fem minutters spasertur unna sentrum, poengterer Sviund.

DEN NYE BYEN

Noe som igjen betyr at behovet for bil blir mindre. Har du to i dag, klarer du deg med én.

 

– Fearnleys Terrasse er bare ett av flere bevis på at Mosjøen er en by i vekst, hvor det stadig dukker opp nye og attraktive bo-muligheter, sier Sviund.

 

De nye leilighetene vil være innflyttingsklare 1. november. Per nå er fem solgte, så hvis du vil sikre deg plass i et sentrumsnært og eksklusivt bygg, så begynner det å haste.

 

Interessert?

Da kan du lese mer om prosjektet her.