Å gå for REDE er ett av de beste valgene jeg har tatt, forteller Frode Rekve.

Holder rede på alt fra start til oppgjør

For tidligere Ranværing Frode Rekve var det ingen tvil om hvem som fikk jobben da han plutselig havnet i en boligsituasjon som måtte løses raskest mulig. Han hadde fått tips om å ta kontakt med REDE, og etter et kort møte med eiendomsmeglerfullmektig Kristin Rølvåg, var han solgt.

-Det gikk veldig fort! Kristin var kjapp på avtrekkeren, og hun er så solid i alt hun gjør. Det gjorde at jeg ikke satt igjen med noe tvil, og å gå for REDE er ett av de beste valgene jeg har tatt, forteller en fornøyd Rekve.

Ingen hindringer
Selv er Frode bosatt sør i Norge, og han var derfor bekymret for hvordan han skulle få solgt foreldrenes bolig uten å ha mulighet til å være der fysisk. For REDE var det ingen hindring, og prosessen ble gjennomført på en rask, nøyaktig og solid måte, fra start til slutt.

-Da jeg kontaktet REDE var jeg egentlig mest opptatt av å få best mulig pris på boligen. Men etter hvert som de satte i gang, ble jeg mer og mer fornøyd med valget mitt. De har tatt initiativ og ansvar hele veien, og det hadde ikke gjort noen forskjell om jeg hadde vært der fysisk. Hos REDE har jeg fått både i pose og sekk, rett og slett, forteller han.

Kundeservice på sitt beste
På spørsmål om å nevne én ting som har vært positivt overraskende spør Frode hengivent «Kan jeg få nevne to?».

-Først og fremst kan jeg ikke skryte nok av den eksepsjonelle kundeservicen som hele teamet i REDE har gitt meg. Gang på gang har de tatt det til nye høyder, og hvis noen hadde skrevet en bok om hva god service er, hadde dette vært et prakteksempel, forteller Frank i ekstase.

Det lille ekstra
Det ligger en ganske så spesiell historie bak budrunden. Leiligheten til Frode hadde fått inn ett bud, og det var under én time igjen av budfristen. Inn på kontoret til REDE kommer en interessent som gjerne skulle ha sett boligen, men som ikke har hatt tid til å være med på fellesvisning. Ansvarlig eiendomsmegler Kristin Rølvåg stod selv midt i budrunden.

-Det er ikke uvanlig her på kontoret at sjefen selv stiller opp! Og i slike tilfeller er det virkelig det som gjør oss til den dyktige og seriøse aktøren som vi er. Stig Magne Øie tok bilen fatt, og kjørte av gårde til leiligheten sammen med interessenten, forteller hun stolt.

Det førte til en budkrig uten like, og resulterte i en fornøyd selger, en fornøyd kjøper, og naturligvis også en fornøyd gjeng på REDE. For det er slik de skal være; redelig, engasjert, dyktig og effektiv.

Leiligheten i Langneset måtte selges rasket mulig, og da var det ingen tvil om at REDE var rett valg for jobben, forteller selger Frode Rekve.

-Grunnverdiene våre har vi jobbet med over flere år, og de er drivkraften i hele organisasjonen vår. Når vi jobber og leverer med utgangspunkt i grunnverdiene, vet vi at alle involverte har blitt tatt vare på og er fornøyde, og det er det som gjør oss til REDE, sier daglig leder Stig Magne Øie.

Ett dyktig og sterkt team
Det ligger noe helt spesielt i arbeidet som blir gjort på REDE´s kontor midt i hjertet av Rana. Der kombinerer de bred kunnskap om markedet med en stor dose kundeservice for at kunden som kanskje aldri før har solgt en bolig, skal føle seg selvsikker og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Det ble en intens budrunde helt på slutten, og REDE har ytet god kundeservice hele veien. REDE har tatt ansvar for alt, og det har gått helt knirkefritt at jeg bor i Sør-Norge, og ikke kunne være her fysisk, forteller en ekstatisk Rekve.

-Det eneste jeg kan si er at jeg er voldsomt imponert over jobben som har blitt gjort. Vi sitter igjen med et meget solid inntrykk av hele teamet som har vært involvert. Fra resepsjon til ledelse. Vi opplevde også at den fantastiske kundeservicen ikke bare gjaldt oss som selger, men også på kjøpersiden, avslutter Frode Rekve.