Noen ganger stemmer alt. Fra første øyeblikk. Slik var det for Geir og Randi da de var ute på boligjakt. Men suksessen var avhengig av én ting: En god medhjelper.

De visste hva de ville ha. En leilighet med god plass og alt på ett plan. Pulsen er høy da de kommer på visning. Randi Blakåhei (60) er den første som går inn døra. Etter to sekunder utbryter hun:

– Her vil jeg bo.

Geir Krogh (59) kommer inn rett bakk henne. Han hører hva Randi sier. Kikker seg rundt. Og konkluderer:

– Her skal vi bo.

Saken fortsetter under bildet.

LEILIGHETEN SOM HAR ALT

Og her er Vikaåsen Terrasse på Søderlundsmyra. En hjørneleilighet med stor balkong og panoramautsikt. Men siden dette er en borettslagsleilighet, måtte de i forbindelse med forkjøpsretten vente i hele sju dager før de fikk vite om noen ønsket å tre inn i budet de hadde gitt.

–  Sju av de lengste dagene i livet mitt, innrømmer Geir.

Dog, lykken står dem bi og dermed har de sikret seg drømmeboligen.

DROSJE-VETERANEN

Geir Krogh og Randi Blakåhei ble sammen i godt voksen alder. Geir er en tre generasjons drosjeeier på Mo som alle kjenner. Veteranen med 38 år i bransjen bak seg. En mann som elsker både biler og interiør.

– Jeg har vel hatt litt over 100 biler totalt, privat og på jobb. Den dyreste var en mørke brun Mercedes E 250 CDI med brunt skinninteriør som jeg kjøpte for 830.000 i 2009. Bilen som ligger nærmest hjertet er nok en metallic brun Dodge Royal Monaco.

HUS I SAMME GATE

Randi, på sin side, hadde tilbragt mange år i Brønnøysund, før hun flyttet hjem. Tilfeldighetene ville at de begge kjøpte hus i Myraveien. Og via felles kjente ble de introdusert for hverandre.

For å gjøre en lang historie kort, så kjøpte de en hel tomannsbolig i Toraneset. De pusset opp og leide ut halve huset. Men da barna flyttet ut ble huset rett og slett for stort. De begynte å lete etter noe nytt.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GODE HJELPEREN

Og det var her REDE Eiendomsmegling kom inn i bildet, som den gode hjelperen. De kjente selskapet fra før og stolte på kompetansen.

– En grundig boligsalgsrapport og et godt meglerfirma gjør alt mye tryggere både for selger og kjøper sier, Geir og Randi. De trekker også fram den gode hjelpen de fikk fra takstmann Dag Ottar Mikalsen.

Hos Rede fikk de tett og god oppfølging av eiendomsmeglerfullmektig Julie Solheim Røssvassbukt.

– Uansett hva vi lurte på, så kom svarene raskt og profesjonelt. Vi fikk inntrykk av at hun alltid hadde en god dag på jobben.

Saken fortsetter under bildet.

EN VINN-VINN SITUASJON

Det var også via Rede at de fikk tips om leiligheten i Vikaåsen Terrasse. Dermed ble det en vinn-vinn situasjon.

For Julie Solheim Røssvassbukt var det en glede å jobbe sammen med Geir og Randi:

– De er noen fantastiske kunder, og sammen kom vi frem til et godt sluttresultat. På veien gjorde vi beslutninger i felleskap og de hadde alltid kontroll på alt av papirer og dokumentasjon som jeg trengte.

Det å selge og kjøpe bolig er alltid en stor hendelse i livet ditt. Geir og Randi er ikke i tvil om hvilket inntrykk de sitter igjen med:

– Vi var i trygge hender fra dag én.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN FOR LIVET

Og så snart de har fått den nye leiligheten innredet nettopp slik de vil ha den, inkludert et kosehjørne for Randi og Geirs Rock-Ola Jukebox, er det klart for sommerens  store begivenhet:

– Da skal vi gifte oss og den nye leiligheten blir et helt perfekt sted for å feire bryllupet.

 

FAKTA:

REDE Eiendomsmegling er den største lokale megleren på Helgeland med en solid og bred erfaring av salg av alle typer eiendommer. REDEs visjon er «Alltid REDE for Helgeland» – basert på følgende verdier:

 

Redelig

Engasjert

Dyktig

Effektiv

 

REDE Eiendomsmegling er et regionalt eiendomsmeglerselskap eid av MOBO Helgeland, Mosjøen Boligbyggelag og Helgeland Sparebank. Selskapet har sine lokaler i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund. I tillegg ligger det et salgskontor hos MOBO på Mo.